Setari Cookie-uri

Prima declaratie oficiala despre bebelusul lui Kate Middleton

Afla aici ce au spus reprezentantii casei regale.

Bebelusul printului William si al ducesei Catherine se va naste in luna iulie, a anuntat, luni, serviciul de presa al cuplului, comunicand astfel opiniei publice prima informatie precisa despre calendarul nasterii viitorului mostenitor al tronului Marii Britanii, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

"Ducele si ducesa de Cambridge (titlurile oficiale detinute de printul William si de sotia sa, n.r.) au placerea de a va anunta ca bebelusul lor se va naste in iulie", se afirma in acest comunicat oficial, care precizeaza, totodata, faptul ca starea de sanatate a viitoarei mamici, spitalizata in decembrie din cauza unei forme severe de greturi matinale, "continua sa se amelioreze".

Acelasi comunicat confirma faptul ca ducesa Catherine este insarcinata cu un singur copil, punand capat astfel speculatiilor din presa britanica potrivit carora sotia printului William urma sa nasca gemeni.

Citește și:

La peste un an si jumatate de la nunta lor somptuoasa, printul William si sotia sa Catherine au anuntat, pe 3 decembrie 2012, ca vor avea primul lor copil, viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii, iar aceasta veste era asteptata cu infrigurare si speranta de multe luni de intregul regat.

Spitalizarea pentru cateva zile a ducesei britanice, la inceputul lunii decembrie, la Londra, din cauza unor greturi puternice cauzate de sarcina, a precipitat acel anunt oficial.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.