Kristen Stewart si Robert Pattinson, ale caror filme au vandut in ultimii trei ani bilete in valoare de 1,17 miliarde de dolari, alcatuiesc cuplul din peliculele romantice de la Hollywood cu cele mai mari incasari, potrivit unui top realizat de revista Forbes, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

25 de filme legendare pe care trebuie sa le vezi pana la 30 de ani

Cele doua staruri ale francizei "Amurg/ Twilight" au depasit cu usurinta celelalte cupluri de la Hollywood in acest clasament alcatuit de revista Forbes pe baza topului 10 al filmelor romantice care au avut cele mai mari incasari in ultimii trei ani.

Relatia din viata reala dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson a avut de suferit dupa aventura actritei cu Rupert Sanders, regizorul cu care a filmat "Snow White and the Huntsman", insa ei s-au impacat cu putin timp inainte de lansarea ultimului film din seria "Twilight", realizata pe baza romanelor scrise de Stephenie Meyer.

Forbes a alcatuit acest clasament pe baza filmelor romantice cu cele mai mari incasari din Statele Unite in ultimii trei ani, potrivit statisticilor furnizate de Box Office Mojo.

Ultimele trei filme din franciza "Twilight" - "Eclipse", "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1" si "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" - au fost incluse in aceste statistici.

Foto: Northfoto.com

Foto prima pagina: DepositPhotos.com

10 filme psihologice pe care nu trebuie sa le ratezi in 2016
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: