Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Aproximativ 1.000 de euro a scos din buzunar Andreea Marin pentru a „pacali” presa pe aeroport. Vedeta, care s-a intors sambata seara din Dubai impreuna cu fiica ei, Violeta, a inchiriat salonul VIP si o „armata” de bodyguarzi ca sa evite intrebarile despre divortul de Banica jr.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

La o zi si jumatate dupa ce sotul ei s-a intors din „vacanta de divort" petrecuta in Dubai, Andreea Marin a revenit si ea in Romania. Sambata seara, in jurul orei 21, cand avionul a aterizat, toata presa o astepta pe „zana" la Aeroportul Henri Coanda. Extrem de calculata, vedeta a avut grija sa aranjeze totul ca sa aiba parte de un tratament de VIP. Ca sa evite paparazzii, diva a inchiriat salonul oficial al aeroportului, de unde a fost preluata de soferul personal.

Nu a fost asteptata de masina pe pista, cum s-a zvonit. Asa ceva este imposibil, pentru ca accesul autoturismelor pe pista este strict interzis. Andreea Marin a fost luata cu microbuzul aeroportului si dusa la salonul oficial pe care l-a inchiriat pentru o ora. De acolo a plecat cu masina personala. A costat in jur de 1.000 de euro", ne-a spus Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda.

Citeste mai multe detalii pe Click.ro.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: