Setari Cookie-uri

Andreea Marin: Totul despre intoarcerea secreta in tara

Vedeta a reusit sa scape de intrebarile legate de divortul de Stefan Banica.

Aproximativ 1.000 de euro a scos din buzunar Andreea Marin pentru a „pacali” presa pe aeroport. Vedeta, care s-a intors sambata seara din Dubai impreuna cu fiica ei, Violeta, a inchiriat salonul VIP si o „armata” de bodyguarzi ca sa evite intrebarile despre divortul de Banica jr.

La o zi si jumatate dupa ce sotul ei s-a intors din „vacanta de divort" petrecuta in Dubai, Andreea Marin a revenit si ea in Romania. Sambata seara, in jurul orei 21, cand avionul a aterizat, toata presa o astepta pe „zana" la Aeroportul Henri Coanda. Extrem de calculata, vedeta a avut grija sa aranjeze totul ca sa aiba parte de un tratament de VIP. Ca sa evite paparazzii, diva a inchiriat salonul oficial al aeroportului, de unde a fost preluata de soferul personal.

Nu a fost asteptata de masina pe pista, cum s-a zvonit. Asa ceva este imposibil, pentru ca accesul autoturismelor pe pista este strict interzis. Andreea Marin a fost luata cu microbuzul aeroportului si dusa la salonul oficial pe care l-a inchiriat pentru o ora. De acolo a plecat cu masina personala. A costat in jur de 1.000 de euro", ne-a spus Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda.

Citește și:

Citeste mai multe detalii pe Click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.