Setari Cookie-uri

Cum a fost la concert la Ciara?

Asteptari, realitate si impresii de dupa...

Personal, am urmarit-o pe Ciara de la prima aparitie, si anume lansarea videoclipului Goodies, in 2004. Impresionant este felul in care danseaza, avand o flexibilitate si rezistenta de invidiat si, de fiecare data, coregrafii originale.

A devenit mai cunoscuta dupa colaborarile cu Enrique Iglesias (Takin’ Back My Love) si cu Justin Timberlake (Love Sex Magic).

One Woman Army este al cincilea album, dupa Goodies, Ciara: The Evolution, Fantasy Ride si Basic Instinct. Concertul din Bucuresti, Club Bamboo, de pe 19 ianurie a reprezentat mijlocul turului european dedicat lansarii acestui album.

Desi publicul a parut mai incantat de prestatiile animatoarelor decat de spectacolul artistei, a fost o seara destul de agitata. DJ-ul s-a asigurat ca nu tradeaza asteptarile clientelei obisnuite, clubbing-ul fiind tipul de muzica dominant.

Citește și:

Animatoarele clubului au pregatit un moment dedicat cantaretei americane, momente foarte placute pentru barbatii din public, in special. Desi reprezentatiile acestora nu s-au ridicat la nivelul Ciarei, este de apreciat efortul depus si, incontestabil, formele fetelor.

Concertul propriu-zis a durat 20 de minute, timp in care Ciara a interpretat melodiile Goodies, Ride it, Love Sex Magic , Got Me Good si a incheiat cu Wake Up, Turn up.

A fost putin dezamagitor faptul ca nu a dansat asa cum o face in videoclipuri si nu a avut nici dansatoarele cu ea, dar este inteles: daca ar fi dansat cum stie ea mai bine, nu ar mai fi putut sa cante. Atitudinea Ciarei a fost una pozitiva, flirtand cu publicul si aratandu-se destul de incantata de reactii.

O asteptam cu drag si alta data, cu speranta ca va fi un public potrivit si o intampinare muzicala adecvata.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Guliver / Splash News

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.