Setari Cookie-uri

Andreea Marin, la un pas de accident

Ce a patit vedeta?

Andreea Marin este suparata pe fotografii care o urmaresc non stop. Vedeta a revenit in tara in urma cu cateva zile si, din cauza multimii de paparazzi care o asteptau la aeroport, aceasta a fost nevoita sa apeleze la serviciile aeroportului: a inchiriat salonul VIP pentru aproximativ 1000 de euro.

Chiar si asa, Zana Surprizelor nu a fost ferita de probleme, paparazzi urmarind-o pana acasa:

Sunteti oameni sau animale? Era sa facem accident, copiii ambii plang în casa. E un moment greu din viata noastra si n-avem nevoie de asa o mizerie. În ceea ce ne priveste, am stiut sa ne protejam copiii, ei nu plang din cauza noastra, dar din cauza voastra da! Felicitari!", a spus Andreea Marin, suparata, informeaza Click.

De asemenea, ea a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care cere sa fie lasata in pace:

Suntem impreuna in fata dvs , desi nu aveam intentia unei noi declaratii pe tema vietii noastre private, de data aceasta in calitate de parinti, dupa incidentul de aseara care ne obliga sa facem acest gest.

Citește și:

Am hotarat amandoi ca la intoarcerea in tara sa ii asiguram protectia fetitei noastre, pentru ca un copil de 5 ani nu stie si nu trebuie sa faca fata presiunilor mass-mediei agresive, dornice nu de informatie, ci de senzational, care in cazul nostru nici macar nu exista.

Am parasit aeroportul intr-o masina privata, dar pe parcursul intregului drum catre casa am fost hartuite de paparazzi care ne-au urmarit in mod agresiv, ne-au pus de 2 ori in situatia de a fi la un pas de accident, soferul nostru a facut cu greu fata blocajelor cand o masina apartinand unei emisiuni de can-can dintr-o televiziune privata a franat brusc in fata automobilului nostru pentru a ne face sa ne oprim impotriva vointei noastre , iar celelalte masini, aproximativ 10 la numar, care ne urmareau ne-au inconjurat pentru a ne filma si fotografia, netinand cont ca in vizorul lor se afla un copil de 5 ani inspaimantat de ceea ce i se intampla. La intrarea in garajul casei, agresivitatea fotoreporterilor a depasit orice limita ce putea fi scuzata de "interesul profesional".

Citește și:

Ce trebuie sa se intample ca sa intelegeti ca ati mers prea departe, pana unde va doriti sa ajungeti?!– este mesajul postat de Andreea si Stefan.

Foto prima pagina Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.