Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu rupe tacerea: Parerea ei despre situatia Andreei Marin!

Iata ca trebuia sa intre si ea in povestea asta.

Mihaela Radulescu a hotarat sa vorbeasca despre conflictul dintre Andreea Marin si paparazzi. Potrivit Libertatea, vedeta de televiziune a hotarat sa paraseasca Romania si sa se stabileasca in Monaco tocmai din cauza acestei probleme: “hartuirea” constanta a fotografilor.

Mihaela i-a luat apararea Andreei Marin in incidentul cu paparazzi (se pare ca Andreea a fost urmarita de 10 masini cu paparazzi de la aeroport pana acasa):

Noi suntem persoane publice intr-o tara si atat. Paparazzi nu au o limita acum, mai ales daca legislatia nu este foarte riguroasa. Ar trebui ca vedetele sa isi faca o asociatie si sa lupte impreuna pentru cauza noastra

Nu cred ca revistele de scandal au vreo limita, fenomenul este unul global. A fi persoana publica inseamna a livra o imagine publicului si e firesc sa ne dorim sa o aparam. Si de multe ori mergem la tribunal sa cerem un leu despagubire pentru a ne face dreptate la felul de imagine

Citește și:

E groaznic sa ti se intample asta si sa trebuiasca sa-i explici asta unui copil. Nu pot prietenii nostri sa inteleaga, dar un copil. Reactia Andreei e normala, isi apara copilul si nu poti sa o contrazici. Dar nu prea avem ce face. E bine ca mie nu mi se mai intampla asta decat foarte rar si in doze foarte mici.” – a declarat Mihaela Radulescu la Acces Direct, potrivit sursei mentionate.

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.