Setari Cookie-uri

Tatal Danielei Crudu: Marturisiri emotionante

Ce are de spus tatal vedetei?

Este in lumina reflectoarelor de 6 ani si este invidiata de multe femei pentru succesul ei. Totusi, in spatele zambetului larg al Danielei Crudu sta o adolescenta cumplita, provocata de lipsa celui mai important parinte: mama! Aceasta a parasit-o cand avea 16 ani.

Inca din adolescenta, Daniela Crudu si sora ei, Ani, au ramas in grija tatalui, pentru ca mama lor a plecat in Italia. Nici fiicele si nici bunicii materni n-au reusit s-o opreasca pe Florentina Crudu. Toate greutatile au cazut pe umerii tatalui.

"Am fost si tata, si mama pentru Ani si Daniela. In urma cu 7 ani, Flori, sotia mea, a decis sa plece in Italia pentru ca voia un loc de munca.N-am putut s-o opresc, era foarte hotarata. A luat autocarul si a plecat. A doua zi, cand am ramas cu fetele in casa, mi-am dat seama ce responsabilitate aveam, pentru ca mama mea se prapadise cand Daniela avea doar 6 anisori si nu aveam sprijin. Pe-atunci munceam in constructii, la fatade, plecam la 6.30 si veneam la seara, la 7.00, iar in intervalul asta Daniela si Ani se ingrijeau una pe cealalta." - a declarat barbatul.

Citește și:

Citeste continuarea articolului + poze din camera Danielei Crudu pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.