Kudika
24 Ianuarie 2013

Ce a facut cantareata?

Corpul Marinei americane a confirmat, marti, ca orchestra sa a facut playback pe imnul care a putut fi auzit, luni, la ceremonia de investire a lui Barack Obama in functia de presedinte al Statelor Unite, fara a putea preciza daca si Beyonce a facut acelasi lucru, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Barack Obama si cel mai frumos gest pe care poate sa il faca un barbat (are legatura cu Michelle)

Orchestra Marinei americane s-a folosit de o inregistrare a piesei "Star Spangled Banner", au explicat reprezentantii acesteia intr-un comunicat.

Pentru ca orchestra nu a putut repeta cu Beyoncé, "s-a decis ca o interpretare live nu era un risc care putea fi asumat la un eveniment atat de important", se precizeaza in acelasi comunicat.

In ceea ce priveste prestatia lui Beyonce, care a cantat alaturi de orchestra, in comunicat se arata ca "nimeni dintre muzicieni nu poate spune daca ea a interpretat live sau a facut playback".

Un purtator de cuvant al orchestrei, citat de New York Times, afirmase anterior ca, cu cateva minute inainte ca artista sa li se alature, formatia a fost informata ca a fost realizata o inregistrare cu Beyonce cu o zi inainte si ca se va face playback in locul unei interpretari live.

"Nu stim de ce", a spus Kristin duBois. "Dar asta ni s-a spus sa facem... Nu este pentru ca Beyoncé nu ar sti sa cante. Si stim cu totii ca orchestra Marinei stie sa cante".

Cele mai frumoase citate ale lui Barack Obama

Vizionare placuta

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: