Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuteanu a divortat. La cine vor sta copiii?

Instanta a pronuntat divortul sotilor Prigoana.

Judecatoria Sectorului 3 a pronuntat, joi, divortul dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, stabilind desfacerea casatoriei in urma culpei comune, domiciliul celor doi copii la mama si plata de catre fostul deputat a unei pensii de intretinere de o treime din veniturile sale lunare, informeaza Mediafax.

Decizia nu este definitiva in acest caz si poate fi contestata cu apel la instanta superioara.

Prigoana si Bahmuteanu au mai avut trei casnicii impreuna si s-au despartit de tot atatea ori.

La a patra casnicie, Silviu Vasile Prigoana a depus cererea de divort in 11 septembrie 2012, la Judecatoria Sectorului 3.

In procesul de divort au fost chemate in calitate de autoritate tutelara atat Primaria Sectorului 3, cat si Primaria orasului Pantelimon.

In august 2012, deputatul Silviu Prigoana a depus la Judecatoria Sectorului 3 o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protectie a celor doi copii minori, "pentru ca acestia au disparut din casa si nu s-au mai intors in 48 de ore".

Citește și:

Sesizarea lui Silviu Prigoana, ce avea ca obiect "ordonanta presedintiala ordin de protectie", a fost inregistrata in 7 august la Judecatoria Sectorului 3, sotia deputatului PDL, Adriana Cristina Prigoana, avand calitatea de parat. La termenul de judecata din 5 septembrie, instanta a dispus amanarea cauzei pana in 12 septembrie.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.