Kudika
31 Ianuarie 2013

Unele vedete inca tin la intimitatea lor.

Andreea Marin si Stefan Banica Junior s-au despartit la inceputul anului, iar de atunci ne tot tin in suspans. Parca nici nu ne vine a crede ca se despart cu adevarat, dat fiind faptul ca nu sunt implicati in niciun scandal.

Adevarata fata a lui Stefan Banica Jr. Nimeni nu se astepta sa fie asa

De altfel, intreaga relatie a fost asa cum orice relatie ar trebui sa fie: privata.

Potrivit Click.ro, Andreea este foarte revoltata de tentativele presei de a patrunde in intimitatea fostului cuplu si de a afla detalii picante din viata acestora. Iata ce marturiseste vedeta: „Mi se pare chiar culmea sa fac o dezbatere nationala din faptul ca noi am ales sa mergem pe cai separate. Eu nu traiesc dupa regulile altora, eu traiesc cum vreau eu, eu nu trebuie sa cer voie nimanui. Noi am fost foarte discreti cu viata noastra, nu se stie unde ne-am casatorit cu adevarat, in ce biserica, in ce tara, sunt doar speculatii care nici macar nu au fost nimerite, nu am dat nimanui nicio poza de la nunta noastra”.

Toate aceste cuvinte nu dovedesc altceva decat faptul ca avem si o vedeta care stie ca nu trebuie amestecata viata publica cu cea privata si care stie unde sa puna limitele, asa cum afirma si in interviul acordat Roxanei Iliescu: „Eu aleg cand raspund, unde raspund, ce raspund: simplu!”

Un segment din acest interviu este accesibil pe LookTv.ro.

Sursa foto prima pagina: INTACT IMAGES/Dragos Savu

Andreea Marin, prima declaratie oficiala despre bataile primite de la Stefan Banica Jr
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: