Setari Cookie-uri

La 29 de ani a decis sa nu mai faca sex NICIODATA

A hotarat ca sexul nu mai are ce cauta in viata sa.

Lisa Smith, in varsta de 29 de ani, renunta definitiv la sex. Care este povestea ei? Cel mai recent iubit al sau era virgin, asa ca a trebuit sa astepte cateva luni pana cand l-a convins sa faca sex cu ea.

Am 29 de ani si am avut trei iubiti, cu doi dintre ei am locuit in casa. Am incercat sa imi ascund scarba pentru sex, dar de fiecare data cedam in fata barbatilor. Nu am nicio problema psihica si nici nu sunt plictisitoare in dormitor. Singura mea problema este ca intotdeauna am urat sexul: ideea de a face sex, ceea ce presupune sexul si notiunea ca societatea se invarte in jurul lui.

Nu sunt gay si nu ma simt atrasa de femei. Nu cred ca este ceva gresit cu mine, poate ca eu nu as fi fost atat de judecata daca traiam in era victoriana.

Urasc sexul si am hotarat ca nu ma voi mai supune unei astfel de torturi de acum inainte. Sunt tanara, insa viata mea sexuala a luat sfarsit. Tragedia mea este ca vreau sa fiu normala. Tanjesc dupa compania unui barbat. Mi-ar placea la nebunie sa ma casatoresc, sa imi construiesc o familie, sa ma bucur de o viata fericita alaturi de un partener. Vreau sa iubesc si sa fiu iubita.” – declara Lisa Smith, femeia care renunta la sex la varsta de 29 de ani, informeaza DailyMail.

Citește și:

Pentru imagini cu ea click aici.

Voi ce parere aveti despre aceasta hotarare?

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.