Setari Cookie-uri

Cum arata Kim Kardashian insarcinata?

Sarcina ii vine bine oricui, nu? Sau nu?

Stim inca de anul trecut despre sarcina lui Kim Kardashian si ne gandeam ca, asemeni oricarei femei, burtica de mamica ii va da un plus de stralucire, un altfel de frumusete.

Daca pana acum Kimmy era invidiata pentru formele ei generoase, acum nu mai incape vorba de asa ceva. Conform DailyMail.co.uk, Kim nu se rusineaza de formele ei din ce in ce mai… bine reliefate. Iata cum s-a afisat vedeta, punandu-si in evidenta burtica.

Nu sunt experta, dar colantii aceia nu…sugruma copilul (exagerand putin)? Ar trebui sa ii spuna cineva si lui Kim sa isi potriveasca tinutele cu burtica, pentru ca, oricat de dragut ar arata insarcinata, i-a crescut direct proportional si posteriorul, iar acesta nu este un lucru bun nici pe departe! Oricat de mult ar vrea sa isi adune kilogramele obtinute datorita sarcinii, nu ii sta chiar bine.

Citește și:

Partea buna este faptul ca, oriunde ar fi, nu ii lipseste sticla cu apa, ceea ce inseamna ca se hidrateaza corespunzator.

Sunt curioasa ce fel de copil vor avea Kim si Kanye West, daca vedeta a inceput deja sa se mareasca in toate directiile…

Sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News.

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.