Adela Popescu si Radu Valcan, actorii din serialul "Pariu cu viata", ce va reveni din martie cu sezonul al patrulea la Pro TV, au petrecut o iarna fierbinte in insulele Seychelles, potrivit MEDIAFAX.

Adela Popescu este INSARCINATA

"Nu cred ca voi mai vedea vreodata ceva mai frumos, casuta pe plaja, pestele proaspat, turcoazul apei si vegetatia, toate impreuna imi taie respiratia doar cand imi amintesc de ele", spune Adela Popescu.

Adela si Radu impartasesc aceeasi viziune in privinta vacantei ideale. Amandoi le prefera pe cele spontane si adora sa experimenteze bucataria locala a fiecarei destinatii alese.

"De obicei ne hotaram pe ultima suta de metri unde mergem, nu ne facem planuri pe termen lung din acest punct de vedere. Am explorat mult locul respectiv, ne urcam in masina, ajungeam pe o plaja, apoi pe alta. Am incercat mancarea traditionala specifica locului respectiv", spune Radu Valcan.

"Nu ne-am facut program si fiecare moment a fost asa cum aveam chef. Imi place sa incerc mancarurile locale, cafeaua. Daca s-ar putea, mi-as imparti vacanta in trei locatii din aceeasi destinatie, pentru a avea senzatia ca am trei vacante intr-una", spune Adela Popescu.

Radu a avut grija ca din kit-ul de vacanta sa nu lipseasca aparatul foto. "In aceasta vacanta am facut peste 5.000 de fotografii", iar Adela s-a preocupat de vestimentatia pentru o vacanta perfecta la malul oceanului: "Nu ne lipsesc niciodata din bagajul de vacanta hainele moi din bumbac si slapii".

Iata si una dintre cele 5000 de fotografii:

Sursa foto interior si prima pagina: Facebook.com.

Stiai ca Radu Valcan a mai fost casatorit? Cine este si cum arata fosta lui sotie?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: