Setari Cookie-uri

Foto: El este noul iubit al lui Bahmu!

Adriana Bahmuteanu isi continua viata.

Fotoreporterii Click! au surprins un barbat misterios, despre care vecinii spun ca vine des la fosta sotie a lui Silviu Prigoana.

Dupa ce luni de zile a fost vazuta numai in compania copiilor ei sau a prietenelor, de curand, in preajma Adrianei Bahmuteanu si-a facut aparitia si un personaj masculin misterios. Ieri-dimineata, cu noaptea-n cap, fotoreporterii Click! au surprins iesind din casa vedetei un barbat, despre care vecinii spun ca l-au vazut des pe la ea.

Timp de zece ani a avut o viata amoroasa zbuciumata alaturi de afaceristul Silviu Prigoana (49 de ani). Desi multi sperau ca cei doi sa se impace, dupa ce s-au separat neoficial vara trecuta, si sa nu ajunga la cel de-al patrulea divort, nu s-a intamplat asa.

Procesul a mers pana la capat, iar acum fiecare isi vede de drumul lui. In ultima vreme, Adriana Bahmuteanu (38 de ani) afiseaza un aer mult mai relaxat, a slabit aproape 10 kilograme si arata extraordinar de bine. Surse din anturajul vedetei presupun ca unul dintre motivele care i-au readus Adrianei zambetul pe buze este relatia pe care ar avea-o cu un barbat pe care l-a cunoscut de curand. In ultima vreme, vedeta a fost vazuta din ce in ce mai des alaturi de un tanar brunet.

Citește și:

Mai multe detalii + imagini pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.