Setari Cookie-uri

Ce calitati trebuie sa aiba barbatul perfect pentru Anda Adam?

Anda Adam a fost ceruta in casatorie chiar in timpul unui concert.

Cantareata le-a povestit cantareata Kissomanilor in cadrul campaniei Kiss4Love ca un fan de-al sau a cerut-o in casatorie. Artista a mai dezvaluit care sunt cele trei calitati pe care trebuie sa le aiba un barbat pentru a o cuceri, dar si ca asociaza dragostea cu un mar rosu.

La un concert, am intins mana de pe scena spre fani si in acel moment unul dintre ei m-a apucat de mana si mi-a pus un inel pe deget. L-am lasat pe mana restul concertului, dar la sfarsit l-am returnat si el mi-a zis: 'Chiar nu glumesc. Vrei sa te casatoresti cu mine? Eu as vrea sa fiu tatal copiilor tai!'.

Era pus pe fapte mari si mi s-a parut o declaratie destul de inedita si de socanta in acelasi timp. A fost funny”, a declarat Anda Adam.

Vedeta a dezvaluit si care sunt calitatile pe care trebuie sa le aiba un barbat pentru a o cuceri.

Sa fie destept in primul rand, altfel n-are nicio sansa sa ma cucereasca. Sa fie o persoana pozitiva, vesela, care sa ma faca sa rad, sa aiba simtul umorului. Iar in al treilea rand sa fie cineva care sa inteleaga modul meu de viata, pentru ca altfel n-are cum sa mearga o relatie. Trebuie sa fie cineva care vede lucrurile asa cum le vad si eu si intelege faptul ca sunt artist si ca artistii au un mod de viata mai haotic si ma accepta asa cum sunt”, a mai spus cantareata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.