Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuteanu: Declaratii incendiare despre noul iubit

Cum o face barbatul fericita?

Vedeta a vorbit, in exclusivitate pentru Click!, despre barbatul care l-a inlocuit in viata ei pe Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu are un nou iubit. Dupa o relatie de zece ani cu afaceristul Silviu Prigoana, patru casatorii cu el si tot atatea divorturi, vedeta si-a gasit linistea sufleteasca in bratele altui barbat, pe care vi l-am prezentat in urma cu o saptamana. Bahmu a recunoscut ca si-a refacut viata amoroasa si ca de o luna si jumatate are un iubit.

Cel de-a patrulea divort dintre Adriana Bahmuteanu (38 de ani) si Silviu Prigoana (50 de ani) a pus capat iubirii lor tumultuoase.

Dovada ca intre cei doi nu mai exista sanse de impacare este si proaspata relatie pe care vedeta de la Antena 2 o are, din luna ianuarie, cu un tanar afacerist.

Adriana a povestit cum l-a cunoscut pe barbatul care a ajutat-o sa treaca peste perioada grea care a urmat dupa despartirea de Silviu Prigoana. „Da, am un iubit, pe care-l cheama Mihai. Relatia noastra este la inceput de drum. Mihai are niste mici afaceri si ne-am cunoscut printr-o prietena comuna. De Revelion, l-a invitat si pe el la restaurantul «Hanul Drumetului», unde am petrecut impreuna cu mai multi prieteni. Asa ne-am cunoscut", ne-a spus Adriana.

Citește și:

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.