Setari Cookie-uri

Vesti bune de la Robbie Williams

Cantaretul ne pregateste o mare surpriza.

Cantaretul britanic Robbie Williams intentioneaza sa inregistreze un nou album in care va fi acompaniat de o orchestra, dupa modelul materialului discografic "Swing When You're Winning" din 2001, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Artistul in varsta de 38 de ani vrea sa intre in studiourile de inregistrari in luna august, imediat dupa ce va incheia turneul "Crown Stadium Tour".

"Robbie nu poate sa stea degeaba, isi doreste intotdeauna sa faca ceva diferit de ceea ce a facut pe albumele precedente. Acum se gandeste ce cantece clasice sa inregistreze pe noul lui disc. Sunt atat de multe, va fi o alegere dificila", a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

"I-a placut cand a inregistrat «Swing When You're Winning» si vrea sa inregistreze din nou alaturi de o orchestra", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

Prin cel mai recent album de studio al sau, "Take the Crown", Robbie Williams a revenit la stilul pop clasic care i-a adus celebritatea. Una dintre piesele de pe acest album, "Candy", a fost compusa in colaborare cu Gary Barlow, colegul sau din grupul Take That.

Albumul "Swing When You're Winning" a inclus coveruri dupa piese clasice, precum "Mack the Knife" si "Mr. Bojangles", dar si cateva duete, precum cel cu Nicole Kidman - la piesa "Somethin' Stupid" - si cel cu Rupert Everett - "They Can't Take That Away from Me".

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.