Setari Cookie-uri

Drama Andreei Marin: Prima declaratie oficiala despre situatia ei!

Fosta zana a surprizelor vorbeste despre problemele sale.

Andreea Marin a hotarat ca este timpul sa puna punctul pe “i”, asa ca a acceptat sa acorde un interviu pentru emisiunea D-Paparazzi.

Vedeta a vorbit deschis despre divortul de Stefan Banica, despre momentul despartirii, despre sentimentele sale, dar si despre situatia familiei in acest moment:

Am plecat in Dubai ca sa evitam aceasta mizerie. Ma asteptam la exagerari, la scenarii fanteziste, dar la ce nu ma asteptam - oricata experienta ai, bunul simt te retine - a fost momentul in care ne-am intors de la aeroport. Nici o clipa nu m-am gandit ca oamenii ar putea da cu pumnii in masina, nu poti gandi ceea ce tu n-ai face.

La momentul in care am dat interviul legat de divort, acum un an, nu stiam ca asta se va intampla. Nu sunt o femeie calculata. Pe plan personal sunt o romantica, si fac lucrurile din suflet. Hotararea a fost luata pe baza unor argumente pe care le-am avut. Consideram ca este mai bine asa. Nu ne permiteam o decizie pripita. Nu te poti pripi, iti trebuie un timp de gandire, dar nu a fost atat de lung.

Citește și:

Nu a fost greu sa-i spun Violetei. Copilul nostru a fost mai matur decat mi-am inchipuit. E foarte important sa faci in asa fel incat copilul tau sa simta ca nu pierde relatia cu parintii lui. Copilul trebuie sa aiba libertatea de a-si vedea ambii parinti. Am citit, m-am documentat, am vrut sa-i arat copilului meu ca nu se va schimba viata lor. Stefanut este un baiat mare, dar a existat un singur moment dificil, acea seara cu momentul din fata casei. Cel mare a luat-o in brate si au plans unul in bratele celuilalt. Atunci ne-am vazut neputinciosi.

M-a durut cumplit. Se poate face lucrul asta civilizat. Sunt mandra de modul cum l-am facut, fiind uniti. De multe ori noi facem dramele din viata noastra. Nu este usor. Sa nu crezi ca nu am semne de intrebare chiar si astazi. Au fost momente frumoase. Exista momente in care imi este mai greu, dar si momente in care optimismul meu iese la suprafata. Veti avea multe surprize placute anul acesta. Seara sunt momente grele, cand sunt doar eu, cu mine insami. Cu ajutorul Violetei eu reusesc sa-mi revin”, a adaugat Andreea Marin, informeaza Libertatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.