Setari Cookie-uri

Antonia recunoaste:

Antonia vorbeste pentru prima data despre relatia ei.

Carcotasii au avut miercuri dimineata o invitata speciala in studioul Kiss FM. Antonia a venit in ultima ora a matinalului pentru a canta live noua ei piesa, intitulata „Marabou”, dar si „Jameia”, hitul precedent.

„Toata lumea ma intreaba ce inseamna 'Marabou'. Este un cuvant care inseamna mai multe lucruri. In cazul meu, este o insula si da, intr-adevar exista, uitati-va pe Google. Nu inventez si n-am facut eu cantecul”, a declarat Antonia.

„Am niste piese inregistrate in limba romana, care nu sunt lansate inca”, a afirmat ea, adaugand ca lucreaza la un album.

Antonia a cantat live piesele „Marabou” si „Jameia”, fiind apoi intervievata de catre Carcotasii Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv.

„Te-ai gandit vreodata la o cariera la Hollywood?”, a intrebat Mihai Gainusa. „M-am gandit, numai ca am un defect mare: nu retin replici”, a spus invitata.

Citește și:

„Cu dragostea cum stai?”, a mai intrebat Gainusa. „Sunt bine”, a fost raspunsul artistei, urmat de marturisirea „Sunt singura”. Raspunsul invitatei a fost ocazia mult asteptata de catre Dezbracatu, care a replicat: „Esti singura? Suna-ma!”.

„De Valentine's Day muncesc. Am concert in Cluj”, a declarat Antonia. „Imi place de Megan Fox. Nicole Kidman nu e genul meu”, a mai raspuns ea la o intrebarea lui Mihai Gainusa „Ce femeie iti place pe plan international?”.

Foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.