Topeste gheata cu dragostea ta!

Topeste gheata cu dragostea ta!
Kudika
14 Februarie 2013

Esti timid sau nu ai gasit formula potrivita pana acum ca sa-i declari iubirea?

Dragii nostrii, luna iubirii si a declaratiilor inflacarate a sosit, primavara parca bate timid in geamuri si soarele incepe usor, usor sa isi arate un suras discret. Cum puteam sarbatori mai frumos luna inmiresmata de sentimente decat impreuna cu voi? Realitatea.net te provoaca sa topesti gheata cu dragostea ta!

Esti timid sau nu ai gasit formula potrivita pana acum ca sa-i declari iubirea? Acum a sosit momentul perfect pentru un inceput de primavara inedit. Surpriza frumoasa este ca poti castiga o experienta de neuitat: o noapte de vis petrecuta in Hotelul de Gheata din Muntii Fagaras.

Zis si facut! Cum procedezi? Intra pe pagina de facebook Realitatea.net, acceseaza aplicatia “CONCURS. Topeste gheata cu dragostea ta!”, alege mesajul potrivit din galeria de declaratii si participa la concurs printr-un simplu SHARE al acesteia pe pagina de facebook a persoanei iubite.

Indrazneste si traieste aventura de gheata din Varful Carpatilor romanesti. Participa la provocarea noastra si poti castiga o noapte de neuitat impreuna cu persoana iubita in locul cel mai inedit din Romania, Hotelul de Gheata din Muntii Fagaras!

Va oferim 2 PREMII: cazare 1 noapte la Hotelul de Gheata pentru 2 persoane (inclus - turul complexului de gheata: hotel, igluuri, biserica).

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri