Setari Cookie-uri

Cel mai frumos cadou oferit de Ziua indragostitilor

Calin Goia este sotul perfect.

Trupa Voltaj a fost joi invitata specila de Valentine’s Day in studioul Kiss FM, alaturi de carcotasi, unde a cantat live noul single “Pic Pic” si piesa “Ultima secunda”.

Calin Goia i-a povestit lui Mihai Gainusa ca, in general, el este cel care scrie versurile cantecelor Voltaj.

„Piesa 'Ultima secunda' a fost o dedicatie pentru sotia mea. Ea a fost muza”, a marturisit Calin Goia, inainte de a canta melodia, Dezbracatu profitand de ocazie pentru a face o dedicatie „pentru toate sotiile”.

„Cum te simti sa stii ca foarte multi copii au fost conceputi pe melodiile tale?”, l-a intrebat Mihai Gainusa.

„Ne scriu oamenii: 'Asta e piesa noastra de cuplu' sau ca piesa 'Am sa trec si peste asta' i-a facut sa treaca peste diverse probleme. E placut sa primesti feedback de genul acesta”, a raspuns Calin.

Citește și:

„Suntem norocosi ca putem trai facand ce ne place. Stilul nu l-am schimba, pentru ca l-am impus cu greutate. Au fost multe controverse si toata lumea a intrebat: Ce stil e asta? E rock, e dance, e pop? Era o intrebare pe care o intalneam la mai toate interviurile. Dupa care lumea s-a obisnuit si am reusit sa cream stilul nostru. Mesajele noastre sunt optimiste si aceste mesaje se vor pastra, pentru ni se pare ca e cazul de putin optimism, mai ales la noi in tara”, a declarat solistul vocal. „Eu am facut ASE-ul. As putea sa lucrez intr-o banca, dar nu-mi doresc”, a mai spus acesta.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.