Foto: Elena Gheorghe, intr-o rochie extrem de scurta!

Foto: Elena Gheorghe, intr-o rochie extrem de scurta!
Kudika
18 Februarie 2013

Are o silueta perfecta.

Elena Gheorghe a fost vedeta care a incheiat, duminica seara, cel mai important targ anual de nunti din Capitala, Expo Ideal Mariaj, printr-un recital la care au asistat zeci de persoane. Imbracata intr-o scurta rochie aurie, cantareata si-a expus silueta fina si picioarele zvelte si a atras privirile admirative ale tuturor.

Invitata sa sustina un recital, in ultima seara a targului de nunti Expo Ideal Mariaj, Elena Gheorghe a fost o adevarata aparitie pe podiumul amenajat de organizatori, la Palatul Parlamentului. Ea a ales o rochie aurie, extrem de scurta si de sexy, pe care a purtat-o cu dezinvoltura caracteristica femeilor sigure de frumusetea lor. De altfel, Elena arata impecabil, explicatia fiind, probabil - pe langa mostenirea genetica norocoasa - dieta atenta si nenumaratele ore petrecute in sala de sport.

Artista, mamica a unui baietel de un an si jumatate, a interpretat cateva dintre cele mai cunoscute piese ale sale, reusind sa antreneze publicul in jocul sau si sa inveseleasca atmosfera.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri