Setari Cookie-uri

Baietii de la Deepcentral au planuri mari pentru 1 si 8 martie

Doru si George au cateva surprize pentru femei.

Doru si George de la Deepcentral au fost invitati la Magic Start, unde au povestit ascultatorilor despre artistii pe care ii produc, succesul piesei “O Stea” si le-au facut fanelor urari cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie.

George si Doru au declarat ca lucreaza momentan la piese noi atat pentru Deepcentral, cat si pentru artistii pe care trupa ii produce, unul dintre acestia fiind Xonia.

In ceea ce priveste melodia “O Stea”, Raul Brebu i-a intrebat cum au reusit sa coboare de la 128 de batai pe minut la o piesa mai lenta. “Cred ca eram putin obositi”, a raspuns George in gluma. “Sincer, avem nevoie si de alte stari, avem nevoie de piese lente. Pana la urma omul e format din trairi diferite”, a completat Doru. Daca vor mai face sau nu balade pe viitor, trupa inca nu a decis: “S-ar putea sa facem o medie intre ritmuri. Noi nu lucram dupa retete, suntem efectiv la mana inspiratiei. Si la piciorul ei”.

Citește și:

Pentru ziua de 8 Martie, trupa pregateste multe surprize, Doru dezvaluind o parte dintre acestea: “Eu deja am inceput sa fac o lista cu numele feminine ca sa vedem ce martisor li se potriveste fiecareia. De 1 si 8 Martie vom darui flori si vom canta”. Cu aceasta ocazie, Deepcentral le-au facut deja urari fanelor pentru Ziua Femeii: “Sa aveti un martie senzational, frumos, sa fiti iubite si sa iubiti!”.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.