Setari Cookie-uri

Mireasa pentru a treia oara. Poate acum e cu noroc!

O cantareata faimoasa s-a casatorit.

Cantareata R&B Janet Jackson a anuntat ca s-a casatorit in secret cu logodnicul ei, omul de afaceri Wissam al Mana, anul trecut, in conditiile in care presa specula ca nunta va avea loc primavara acestui an, in Qatar, tara de origine a acestuia, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Janet Jackson a dezvaluit recent ca tabloidele s-au inselat si ca ea si Al Mana sunt deja sot si sotie. Anuntul a fost facut in timpul emisiunii "Entertainment Tonight".

"Zvonurile cu privire la o nunta extravaganta sunt pur si simplu false. Ne-am casatorit inca de anul trecut, in cadrul unei ceremonii private, linistite si teribil de frumoase. Cadourile de nunta pe care ni le-am oferit unul altuia au fost contributii la diferite acte de caritate in beneficiul copiilor. Am aprecia daca ne este respectat dreptul la viata privata si daca ni se va permite sa petrecem tot acest timp bucurandu-ne unul de celalalt. Cu dragoste, Wissam si Janet", se arata in scrisoarea trimisa presei de cuplul Janet Jackson - Al Mana.

Citește și:

Janet, in varsta de 46 de ani, spera ca acest al treilea mariaj al ei sa fie unul norocos.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.