Setari Cookie-uri

Video: Harlem Shake in stil clujean

Iata ca se poate si la noi.

Peste 3.000 de persoane au dansat, duminica, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, in stil Harlem Shake, acestea purtand diverse costumatii, printre care Batman, politist britanic sau Mos Craciun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Participantii la dansul in stil Harlem Shake s-au strans, duminica, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, pentru a da "o replica" la fenomenul mondial Harlem Shake, acttiunea fiind organizata de un post de radio local.

Cei prezenti au purtat diverse costumatii - de Batman, de Mos Craciun, Heidi sau politist britanic si au dansat aproximativ 30 de minute, si pe alte stiluri muzicale.

"Peste 3.000 de persoane au raspuns pozitiv chemarii noastre de a dansa Harlem Shake in Piata Unirii, ceea ce arata ca locuitorii municipiului Cluj-Napoca sunt deschisi la lucruri noi si stiu sa se distreze. Am vrut sa dam o replica de la Cluj-Napoca la acest fenomen mondial care este Harlem Shake", a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX, Bogdan Radulescu, unul dintre organizatori.

Citește și:

Manifestarea s-a desfasurat cu sprijinul Primarii Cluj-Napoca, care a dat aprobarea pentru desfasurarea in Piata Unirii.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.