Peste 3.000 de persoane au dansat, duminica, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, in stil Harlem Shake, acestea purtand diverse costumatii, printre care Batman, politist britanic sau Mos Craciun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei mai talentati tineri designeri romani, premiati de Perwoll si Syoss la Gala Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca

Participantii la dansul in stil Harlem Shake s-au strans, duminica, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, pentru a da "o replica" la fenomenul mondial Harlem Shake, acttiunea fiind organizata de un post de radio local.

Cei prezenti au purtat diverse costumatii - de Batman, de Mos Craciun, Heidi sau politist britanic si au dansat aproximativ 30 de minute, si pe alte stiluri muzicale.

"Peste 3.000 de persoane au raspuns pozitiv chemarii noastre de a dansa Harlem Shake in Piata Unirii, ceea ce arata ca locuitorii municipiului Cluj-Napoca sunt deschisi la lucruri noi si stiu sa se distreze. Am vrut sa dam o replica de la Cluj-Napoca la acest fenomen mondial care este Harlem Shake", a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX, Bogdan Radulescu, unul dintre organizatori.

Manifestarea s-a desfasurat cu sprijinul Primarii Cluj-Napoca, care a dat aprobarea pentru desfasurarea in Piata Unirii.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Turneul "Roots Revival Romania 2014", un adevarat succes!

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: