Setari Cookie-uri

Elton John, fite de diva. Cum a reusit sa uimeasca angajatii de la un hotel?

Toata lumea a crezut ca este o gluma.

Cantaretul britanic Elton John, aflat intr-un turneu in Brazilia, a inchiriat la hotelul in care s-a cazat o camera suplimentara, doar pentru colectia sa de ochelari, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Starul britanic este celebru pentru excentricitatea si varietatea ochelarilor pe care ii poarta.

Potrivit presei internationale, Elton John a cerut o camera de hotel suplimentara in timpul turneului pe care il sustine in Brazilia, in care sa isi pastreze colectia lui foarte colorata de ochelari.

Artistul se afla in aceasta perioada in Brazilia pentru un turneu special de patru concerte, prin care marcheaza implinirea a 40 de ani de la lansarea albumului sau "Rocket Man".

Potrivit publicatiei Pampulha, starul britanic le-a cerut organizatorilor concertului sau din orasul Belo Horizonte sa ii inchirieze o camera de hotel suplimentara, doar pentru colectia sa de ochelari.

Citește și:

Cantaretul a mai cerut ca temperatura din acea camera sa fie mentinuta tot timpul la valoarea de 16 grade Celsius, iar apartamentul sa fie decorat cu flori.

Se pare ca artistul a cerut ca dressingul sa ii fie decorat cu recipiente inalte de doi metri in care sa fie plasati palmieri, iar in apartament sa se afle sapte vaze cu flori, din care cinci sa contina 16 trandafiri rosii si doua sa contina 16 trandafiri albi.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.