Setari Cookie-uri

Tom Cruise, preot?!

Tom Cruise este unul dintre cei mai religiosi actori din lume.

Actorul Tom Cruise intentiona in adolescenta sa devina preot catolic, dar a fost exmatriculat din seminarul unde studia aceasta religie dupa ce a fost prins in timp ce fura alcool, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Tom Cruise este in prezent unul dintre cei mai proeminenti membri ai cultului scientologic, insa, inainte de a deveni un star la Hollywood, credintele sale religioase erau cu totul altele. El era in adolescenta un catolic devotat care intentiona sa devina preot si studia la un seminar romano-catolic din Ohio.

Tom Cruise a fost dat afara din acea scoala religioasa foarte stricta, dupa ce a furat alcool de la preotii din conducerea institutiei, potrivit celui mai bun prieten al sau din acea perioada.

Actorul, al carui nume real este Thomas Cruise Mapother al IV-lea, a avut parte de o copilarie dificila, din cauza abuzurilor comise de tatal sau.

Citește și:

Se pare ca adolescentul Tom si-a gasit consolarea in seminarul romano-catolic si a fost convins sa aplice la Seminarul Sfantul Francis din Cincinnati, Ohio, de parintele Ric Schneider.

"Tom a fost imediat captivat", a declarat acest preot. "Cred ca isi dorea sa primeasca o educatie buna. Parintii lui divortau si era o perioada grea pentru el. Probabil acesta este motivul pentru care el a venit aici".

Ulterior, actorul s-a convertit la cultul scientologic, destul de popular la Hollywood.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.