Setari Cookie-uri

Adela Popescu se marita!

Adela Popescu este in culmea fericirii.

Adela Popescu: «Si eu, si Radu dorim sa ne casatorim!»

Adela Popescu revine de miercuri pe micul ecran, in cel de-al patrulea sezon al serialului „Pariu cu viata”.

Indragita actrita se afla deja la cea de-a opta colaborare cu Media Pro Pictures, jucand in tot atatea telenovele produse de Studiourile Buftea. In paralel, aceasta se ocupa si de cariera sa muzicala, fiind vocea feminina a trupei Dj Project, odata cu plecarea Giuliei Anghelescu din echipa. Printre toate acestea,

Adela si-a facut timp sa vorbeasca cu reporterii Click! despre cariera sa, iubirea alaturi de Radu Valcan si planurile de viitor.

Adela, esti deja o actrita cunoscuta in Romania. Adu-ne aminte, te rog, cum a inceput totul.

Dupa castingul pe care l-am sustinut la "Numai iubirea", Iura Luncasu, pe care eu il cunosteam de la filmarile pentru "In familie", mi-a marturisit ca si pentru el am fost o surpriza, pentru ca intre timp crescusem si am devenit mai curajoasa. Au fost trei zile de probe si am considerat ca o sa-mi poarte noroc hainutele care apartinusera mamei mele. Prima zi am purtat o bluza bleu lucrata din matase naturala, iar a doua zi, sandalute rosii si sacou rosu cu dungi albe, pe care il avea mama de cand era de varsta mea. Chiar au fost cu noroc! Dupa o perioada, cand m-a sunat Iura Luncasu sa ma anunte ca voi face parte din distributie, am inceput sa tip prin casa de bucurie, dar eram bucuroasa pentru ca luasem castingul, inca nu realizam amploarea proiectului in care intrasem.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Citeste continuarea interviului pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.