Setari Cookie-uri

Prima declaratia a lui Randi! Ce spune despre acuzatiile care i se aduc?

Randi este acuzat de evaziune fiscala.

Andrei Stefan Ropcea, cunoscut ca Randi, component al trupei Morandi, a declarat marti, la iesirea din sediul Politiei Ilfov, ca nu a facut nicio evaziune fiscala, iar faptul ca este cercetat, nu inseamna ca este vinovat, precizand ca el si fratele lui sunt suspectati, nu acuzati, informeaza Mediafax.

Andrei Stefan Ropcea si fratele acestuia au fost audiati la sediul Politiei Ilfov, in urma perchezitiilor care au avut loc marti, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

El a declarat, la iesirea din sediul Politiei Ilfov, ca este nevinovat si ca le-a spus anchetatorilor ca nu stie nimic despre evaziunea fiscala, ca el face muzica de dimineata pana seara in studio. Artistul a adaugat ca nu a semnat niciun contract, el fiind in firma "doar cu numele".

"Eu nu ma ocup cu nimic (in firma, n.r.), eu sunt cu numele acolo, am finantat, e o afacere de familie. Fratele meu e imputernicit. Nu suntem acuzati, suntem suspectati, nu suntem vinovati, suntem cercetati", a spus Randi.

Citește și:

Oficiali din Politia Ilfov au declarat ca atat pe numele lui Andrei Stefan Ropcea, cat si pe numele fratelui acestuia a fost inceputa urmarirea penala pentru evaziune fiscala, iar alte doua persoane au fost duse la sediul institutiei pentru audieri.

Politistii ilfoveni au descins marti dimineata la patru adrese, doua in Bucuresti, acasa la Randi si la fratele sau si doua in Otopeni, unde locuieste contabila societatii si este sediul firmei administrate de Randi.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.