Setari Cookie-uri

Cum va arata rochia de mireasa a lui Lady Gaga?

Lady Gaga se pregateste de nunta.

Lady Gaga va purta o rochie de mireasa creata de Donatella Versace la nunta ei cu actorul Taylor Kinney, care ar avea loc in vara acestui an, informeaza thesun.co.uk, potrivit Mediafax.

Potrivit unei surse, rochia va fi realizata din matase neagra si aurie, iar corsajul va fi decorat diamante. Cantareata mai doreste ca partea de jos a tinutei sa poata fi eliminata ulterior, iar trena sa poata fi transformata intr-o alta rochie.

Vestea despre casatoria artistei a fost facuta publica de o buna prietena a acesteia, DJ-ul Lady Starlight, in urma cu cateva zile.

Lady Gaga si Taylor Kinney, un actor devenit cunoscut gratie rolului din serialul de televiziune "Vampire Diaries", au o relatie care a inceput in septembrie 2011, dupa ce artista l-a invitat pe acesta sa apara in videoclipul piesei sale "You And I".

Potrivit prietenilor acestora, relatia dintre Lady Gaga si Taylor Kinney a devenit una destul de serioasa, iar cei doi artisti intentioneaza sa se casatoreasca, in momentul in care agendele lor de lucru vor deveni ceva mai putin aglomerate. Acest lucru s-ar putea produce in luna iulie.

Citește și:

Lady Gaga si Taylor Kinney locuiesc deja impreuna intr-o vila din Chicago, unde cantareata isi petrece convalescenta dupa operatia la sold, iar actorul filmeaza pentru un nou serial TV.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.