Setari Cookie-uri

THALIA, la 41 de ani. Cum arata acum vedeta din telenovele

Thalia este mai frumoasa ca niciodata.

Cantareata si actrita mexicana Thalia, care si-a castigat faima gratie unor roluri precum cele din telenovelele "Maria Mercedes" (1992), "Marimar" (1994) sau "Maria, la del Barrio" (1995), se afla in prezent in Europa, intr-un turneu de promovare al celui mai recent album al ei, "Habitame Siempre".

Thalia a declarat, intr-un interviu acordat postului spaniol EFE, ca noul ei album este unui "intens", deoarece combina sentimentele traite la pierderea mamei sale in 2011 si la nasterea copiilor.

Desi are in spate o cariera de peste 30 de ani, care a inceput in copilarie, Thalia nu-si doreste ca cei doi copiii ai ei sa imbratiseze aceeasi meserie.

"Cand am devenit mama, totul s-a schimbat pentru mine. Sper ca cei doi copii ai mei sa devina biologi, psihologi sau astronauti... Daca, totusi, isi vor dori o cariera in show-business ii voi sprijini, dar as prefera ca ei sa se bucure de copilarie. Nu vreau sa spun ca am pierdut o parte din mine, pentru ca atunci simteam ca totul este un joc. Pretul platit inseamna nopti nedormite, mancatul pe apucate, lipsa familiei. Este adevarat ca ajungi sa calatoresti mult si sa cunosti multi oameni, dar cand ajungi in camera de hotel, esti singur, nu mai sunt aplauze, nu mai ai pe nimeni in jur, nu mai auzi niciun "te iubesc", nimic", a declarat artista mexicana.

Citește și:

Citeste mai mult si vezi FOTO pe REALITATEA.NET:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.