Setari Cookie-uri

Ce nume ciudat au ales Kim si Kanye pentru bebe!

Kim Kardashian si Kanye West au ales numele copilului.

Chiar daca mai sunt cateva luni pana la nastere, Kim si Kanye pregatesc venirea bebelusului, asa ca au grija ca toate lucrurile sa fie bine puse la punct. Cei doi au cumparat deja o casa in care vor pregati camera copilului, iar Kim a fost vazuta la cumparaturi de mobila si hainute pentru cel mic.

Si, asa cum era normal, cei doi au hotarat numele copilului. Dupa saptamani intregi si o lista foarte lunga cu nume de copii, Kanye si Kim au ales (poate) cel mai ciudat nume: North. De ce asta? Potrivit entertainmentwise.com, se pare ca lui Kanye i se pare ca acesta este cel mai potrivit si ca merge de minune cu numele lui de familie, adica North West:

Kanye este foarte serios in ceea ce priveste numele copilului. De asemenea, are un simt al umorului bine dezvoltat si ii place cum suna North West. El si Kim se inteleg foarte bine. Am fost surprins sa vad cat de mult o iubeste. Kanye o trateaza ca pe o regina, este un adevarat gentleman.”, a declarat un prieten apropiat al cuplului, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.