Chiar daca mai sunt cateva luni pana la nastere, Kim si Kanye pregatesc venirea bebelusului, asa ca au grija ca toate lucrurile sa fie bine puse la punct. Cei doi au cumparat deja o casa in care vor pregati camera copilului, iar Kim a fost vazuta la cumparaturi de mobila si hainute pentru cel mic.

Lista completa a castigatorilor la gala MTV VMA 2015
Si, asa cum era normal, cei doi au hotarat numele copilului. Dupa saptamani intregi si o lista foarte lunga cu nume de copii, Kanye si Kim au ales (poate) cel mai ciudat nume: North. De ce asta? Potrivit entertainmentwise.com, se pare ca lui Kanye i se pare ca acesta este cel mai potrivit si ca merge de minune cu numele lui de familie, adica North West:

Kanye este foarte serios in ceea ce priveste numele copilului. De asemenea, are un simt al umorului bine dezvoltat si ii place cum suna North West. El si Kim se inteleg foarte bine. Am fost surprins sa vad cat de mult o iubeste. Kanye o trateaza ca pe o regina, este un adevarat gentleman.”, a declarat un prieten apropiat al cuplului, informeaza sursa mai sus citata.

Declaratie emotionanta a lui Bruce Jenner: In esenta, sunt femeie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: