Setari Cookie-uri

Monica Gabor, mesaj oficial dupa marele scandal

Monica ne spune si versiunea ei.

Va spuneam ieri ca Monica Gabor este implicata intr-un scandal in presa americana – vedeta noastra a fost surprinsa alaturi de Lindsay Lohan, in timp ce mergeau intr-un club, la numai cateva ore de la declararea sentintei in procesul impotriva lui Lindsay (pedeapsa acesteia este de 90 de zile intr-un centru de reabilitare).

Ziaristii americani au fost foarte duri cu actrita, acuzand-o ca nu face nimic pentru a se indrepta si ca isi bate joc de viata sa.

Monica a postat de curand un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, in care tine mortis sa clarifice problema… dar in LIMBA ENGLEZA. Nu de alta, dar romana nu mai stie:

Buna tuturor! Multumesc pentru tot sprijinul, este frumos ca va pasa atat de mult de mine! În primul rand, eu nu sunt prietena cu Lindsay Lohan! Ultima data cand am vazut-o a fost pe 11 octombrie 2012 la evenimentul de lansare a bauturii Mr. Pink în Beverly Hills.

Citește și:

„Relatia” noastra este pur si simplu colaterala, datorata colaborarii profesionale cu brandul "Mr. Pink Ginseng Drink". Eu nu sunt o persoana petrecareata si nici ea nu este. De fapt isi da silinta si face tot posibilul sa o ia pe calea cea buna. Paparazzii au gresit de data asta... Nu uitati: beti Mr. Pink si fiti fericiti!" – a scris Monica.

Fanii vedetei au fost foarte duri cand au vazut mesajul, acuzand-o ca a uitat de unde a plecat si ca se crede o vedeta internationala (reamintesc ca postarea a fost scrisa in limba engleza).

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.