Setari Cookie-uri

Emma Watson, fotografii topless!

Emma Watson nu mai este o adolescenta.

Emma Watson, care a devenit cunoscuta in rolul lui Hermione din seria "Harry Potter", a pozat goala pentru albumul de fotografie "Natural Beauty" semnat de James Houston, care sustine cauza fundatiei ecologiste Global Green USA, potrivit dailymail.co.uk, informeaza Mediafax.

Actrita de 22 de ani pozeaza goala in cadre ce o surprind de la umeri in sus. Gestul facut de Watson are ca scop sustinerea fundatiei Global Green USA, in beneficiul careia vor fi virate incasarile din vanzarea albumului de fotografie.

In cateva dintre fotografii, Emma Watson este prezentata cu parul ud, tinand in mana o floare roz. Actrita nu este singura personalitate ce a participat la acest proiect. De altfel, Watson nu s-a sfiit sa posteze una dintre fotografiile acestea pe contul sau de Twitter, miercuri, alaturi de mesajul: "Amicul meu sustine Global Green USA cu albumul sau, «Natural Beauty», care tocmai a fost lansat".

Citește și:

Emma Watson a "absolvit" cu succes franciza "Harry Potter", putand fi vazuta ulterior alaturi de Michelle Williams si Kenneth Branagh in "My Week With Marilyn" si distribuita de Sofia Coppola in "The Bling Ring", aflat in postproductie.

Global Green USA face parte din Green Cross International - fundatie care a fost creata la initiativa fostului presedinte rus, Mihail Gorbaciov.

Foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.