Setari Cookie-uri

Andreea Marin, decizia care i-a schimbat viata

Andreea Marin scapa de secrete.

Andreea Marin este o femeie care stie ce vrea de la viata. Divortul dintre ea si Stefan a facut-o mai puternica, mai optimista, mai dornica de viata... si chiar i-a schimbat viata: este in turneu in intreaga tara, apare peste tot (evenimente, emisiuni tv, interviuri), fiind mai activa ca niciodata. Si culmea... dupa o relatie de 7 ani, este mai optimista ca niciodata.

Fosta Zana a surprizelor a fost invitata, miercuri, in emisiunea Acces direct, unde a vorbit deschis despre cum a reusit sa treaca peste divort, dar si cat de mult s-a schimbat in urma acestei decizii:

Cand esti in fata unei asemenea situatii, ai doua optiuni: 1. fie te victimizezi, 2. sa spui ca asta e viata, ca mergem inainte. Realmente. Viata este un dar, pe care trebuie sa-l pretuiesti la adevarata lui valoare.

De mine depinde sa ma trezesc dimineata c-o ruga, sa caut un izvor de energie pozitiva” – a declarat Andreea, informeaza Click.

Citește și:

Dupa sapte ani de relatie este destul de dificil sa spui Adio si sa o iei pe drumuri separate. Intrebata daca ii pare rau ca este in situatia asta si ca relatia dintre ei nu a mai mers, Andreea a declarat:

"Eu nu las trecutul sa revina asupra mea cu regrete. Nu am regrete niciodata. Iau decizii pe care nu le regret ulterior, pentru ca eu gandesc inainte sa iau decizii. Am ramas intr-o relatie foarte buna cu Stefan si vorbim zilnic. Avem un copil impreuna, e normal."

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.