Setari Cookie-uri

Iulia Albu ia atitudine. Mesajul dur postat de vedeta!

Iulia Albu lamureste lucrurile.

Iulia Albu este suparata pe ziaristi pentru faptul ca scriu fara a se documenta. Fashion editorul a hotarat ca este timpul sa spuna lucrurilor pe nume, asa ca a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care clarifica totul: care sunt bunurile care i-au ramas dupa divortul de Mihai Albu si noul loc de munca:
Citesc, ma minunez, citesc si... ma minunez in continuare!

"Evident, documentarea este un concept perfect strain jurnalistilor CanCan. Pentru a-i scuti pe cei in cauza de chinurile sinistre ale unei munci in plus, voi face eu o lista a bunurilor comune pe care ar fi trebuit ca eu si sotul meu sa le impartim in mod egal la divort. Regret ca s-a ajuns aici, insa in fata "acuzatiilor" ce mi-au fost aduse de catre stimabilii consider imperios necesar sa tragem linie.
Asadar, in patrimoniul comun se aflau la data desfacerii casatoriei 2 bunuri imobile, respectiv un apartament de 3 camere si un garaj.

Citește și:


Sotul meu nu a facut niciodata un secret din acest lucru, cu toate ca, intr-adevar din ultimele sale declaratii reiesea cu totul altceva. Pentru asta si doar pentru asta le acord stimabililor circumstante atenuante.


Revenind, in urma actului notarial apartamentul si garajul au ramas in proprietatea deplina a fostului meu sot iar mie mi-a revenit o sulta a carei valoare nu doresc sa o fac publica desi s-ar putea sa fiu nevoita sa fac si acest lucru in cele din urma.


Proprietatea apartamentului care imi apartine in acest moment a fost obtinuta in urma incheierii unui contract de vanzare cumparare.


Precizez ca apartamentul in discutie a fost achizitionat PENTRU fosta mea soacra cu fonduri procurate de catre fostul meu sot, in timpul casatoriei, fapt despre care se face mentiune in contractul de vanzare cumparare anterior. In ceea ce priveste masina pe care o conduc in prezent, aceasta apartine firmei pe care sotul meu o detine.

Citește și:


Desigur, toate aceste afirmatii sunt verificabile si atestate prin acte oficiale.


Nu in ultimul rand, negocierile intre mine si kanal d au inceput cu cateva luni inainte de anuntarea divortului.


Pentru cei care sufera grav de scenarita, va recomand un ceai cald si 2 aspirine. O facultate de jurnalism si ceva mai mult profesionalism ar fi desigur prea mult de cerut...


Simt totusi nevoia sa imi exprim regretul pentru maniera total neeleganta in care fostul meu sot a decis sa trateze acest subiect precum si pentru afirmatiile sale inadecvate si prezenta sa permanente pe ecrane in cadrul tuturor emisiunilor ce au tratat subiectul. Precizez ca nu am pretins si nu am acceptat nicio suma de bani pentru a dezbate acest subiect. Fapt din nou, verificabil.
PUNCT

kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl
” – scrie Iulia Albu.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.