Setari Cookie-uri

Cat primeste Ana Maria Prodan ca sa nasca in direct, la tv?

Ana Maria negociaza dur contractul.

Insarcinata in doua luni, Anamaria Prodan se gandeste deja cum va decurge cea de-a patra nastere prin cezariana. Nu stie daca va alege o clinica din Romania sau din strainatate, dar cert este ca va fi filmata in timp ce naste si totul se va difuza imediat la un post tv. Dar nu la postul tv Euforia. Anamaria a incheiat contractul cu ei si negociaza ca reality-show-ul ei sa se mute la Kanal D.

100.000 de euro, atat ar fi primit Anamaria Prodan (40 de ani) pentru cel de-al treilea sezon al reality-show-ului ei de la postul tv Euforia. Cum filmarile s-au incheiat, sexy-impresara a fost deja chemata de sefii din Antena 1, ca sa discute un nou contract. Trustul Intact este interesat sa continue emisiunea „Prodanca si Reghe: La placinte inainte", care se difuzeaza in fiecare sambata, de la 20.00, la Euforia, dar nu pe aceiasi bani.

Citește și:

In ultima vreme, sunt probleme financiare in trust. Nici emisiunile lui Catalin Botezatu - „Burlacul" si „Next Top Model" (n.r.) nu mai sunt bine platite. Vedetele ajung sa faca unele chestii pe banii lor. Sunt multi cei care se gandesc sa plece la un alt post tv", ne-a povestit o sursa din cadrul Antena 1.

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.