Setari Cookie-uri

Sharon Stone si Kate Moss s-au sarutat la o gala caritabila

Inca un sarut care va face istorie.

Actrita Sharon Stone si supermodelul Kate Moss s-au sarutat zgomotos pe buze in cadrul unei licitatii caritabile, gestul celor doua fiind "cumparat" pentru suma de 35.000 de lire sterline, informeaza The Sun, potrivit Mediafax.

Alaturi de sarutul aproape amical al celor doua dive, pentru cele 35.000 de lire sterline (aproximativ 41.000 de euro) clientul a primit si o sticla mare de sampanie, cu autograful lui Moss si Stone.

Gestul lui Kate Moss si Sharon Stone a fost facut in cadrul galei amfAR, care a avut loc in Sao Paolo, Brazilia, eveniment gazduit de cele doua si organizat cu scopul de a strange fonduri pentru cercetarea in domeniul SIDA.

Sarutul celor doua dive nu a fost singurul moment de foc al galei. Moss a purtat o rochie extrem de sexy, care abia ii acoperea posteriorul. De asemenea, Stone, care a venit insotita de partenerul ei argentinian Martin Mica, arata senzational in rochia rosie cu decolteu generos, care o facea sa para si mai indrazneata decat partenera ei de scena.

Citește și:

Click aici pentru a vedea scena sarutului.

Sharon Stone este actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in filmul "Total Recall" (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din "Instinct primar", in 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, gratie rolului sau de invitat special in serialul "The Practice", dar si un Glob de Aur, in 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus si o nominalizare la Oscar.

In vara anului 2012, Sharon Stone a venit in Romania pentru a filma, alaturi de Andy Garcia, lungmetrajul "What About Love", in regia lui Klaus Menzel.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.