Setari Cookie-uri

Mihai Albu rabufneste! Prima declaratie oficiala dupa divort

Mihai Albu a hotarat ca este timpul sa spuna si varianta sa.

In urma articolului postat de Libertatea, in care jurnalistii spun ca Albu ii cere fostei sale sotii TOT (de la pantofii pe care Iulia i-a purtat la evenimentele mondene, la masina de spalat si cadourile oferite in timpul casniciei), Mihai a hotarat sa vorbeasca.

Se pare ca Iulia face pe victima si incearca sa atraga presa de partea sa. Aceasta a declarat recent ca, in ciuda faptului ca Albu i-a luat tot, ea se descurca foarte bine pe plan material si ca in cariera ii merge mai bine ca niciodata.

Chiar daca pana acum a refuzat sa vorbeasca despre divort, designerul a decis ca lumea sa auda si varianta sa. Asa ca a postat pe contul sau de Facebook un mesaj (destul de lung), in care vorbeste despre tot “scandalul”:

"In urma acestui articol, ma vad nevoit sa aduc cateva precizari menite sa clarifice anumite acuzatii ce mi-au fost aduse de fosta mea sotie. Ma gandesc ca peste ani, fetita mea nu ar trebui sa citeasca neadevaruri despre tatal ei... In ultima luna nu am contactat niciun jurnalist pentru a da relatii despre divortul meu, am fost in schimb de acord sa raspund unor solicitari ce mi-au fost adresate de catre media.

Citește și:

Recunosc ca mi-am dorit o separare decenta, pe cale amiabila la notar, in care familia mea sa fie expusa cat mai putin, in special copilul meu, fapt pentru care, impreuna cu Iulia, am decis sa nu divulgam detalii din intelegerea de partaj si divortul propriu-zis. Eu unul nu am dezvaluit NICIUN detaliu, sustinand sus si tare ca ne-am ocupat de toate aspectele unui divort amiabil.

Nu am vorbit nici despre pensie alimentara, nici despre partaj, nici despre masina pe care o conducea Iulia, nici despre abonamentul ei telefonic si nici despre cadouri date sau luate inapoi. Este regretabila pozitia fostei mele sotii prin care ma acuza pe mine de actiunile ei si ca se mai si simte nevoita sa dea explicatii. Actele semnate de noi nu sunt publice si singurii care au avut cunostinta au fost partile si notarul! Alegerea Iuliei de a se afisa cu un alt barbat inainte de pronuntarea oficiala a divortului si mai ales expunerea copilului.

Citește și:


la doar doua zile de la oficializarea divortului cu un cetatean strain despre care Iulia a declarat ca s-a purtat ca un adevarat tata cu Mikaela, sunt de neacceptat din punctul meu de vedere. Mikaela a trecut printr-o perioada extrem de dificila, separarea parintilor, mutarea in casa noua, nu mai intelegea de ce mami nu mai sta cu tati, unde e la tati, unde e la mami, unde e la bunica, unde e camera ei, unde e patutul ei etc . Nu inteleg expunerea excesiva prin alimentarea unor informatii 'scapate' in mod intentionat de catre Iulia...

Am avut la tot pasul de dat explicatii, ca de ce e pensia asa de mica, ca de ce a trebuit sa predea auto, de ce are acum alte numere de telefon, ca sunt gelos , ca sufar, ca nu sufar, ca poarta sau nu mai poarta creatiile mele, ca mi-am luat cadourile inapoi.... IULIA, INCETEAZA!!! Mikaela are dreptul sa stie corect ce s-a intamplat cu parintii ei! Sunt convins ca fosta mea sotie va riposta si va rastalmaci totul. IULIA, INCETEAZA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU!", scrie Mihai Albu pe contul sau.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.