Ce cuplu divorteaza dupa 30 de ani de casatorie?

Ce cuplu divorteaza dupa 30 de ani de casatorie?
Kudika
15 Aprilie 2013

Vor sa o ia pe drumuri diferite.

Rockerul Ozzy Osbourne si sotia lui, Sharon, considerati unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicala, ar putea divorta dupa mai bine de 30 de anii de casatorie, scrie presa din Marea Britanie, care anunta totodata ca Sharon a parasit deja locuinta pe care o impartea cu Ozzy, informeaza Mediafax.

Potrivit cotidianului Daily Mail, Sharon, in varsta de 60 de ani, si Ozzy, in varsta de 64 de ani, locuiesc deja separat. Sunt zvonuri ca artistii, care nu au ascuns niciodata ca mariajul lor a fost tot timpul unul furtunos, s-au mutat din imensa proprietate unde locuiau, fiecare avand acum o alta resedinta.

"Locuiesc acum la adrese diferite si nu mai petrec niciun pic de timp impreuna. Se certau mereu. Nu mai aveau de mult o relatie sot-sotie. Este destul de ciudat, pentru ca nici nu mai luau masa impreuna", a spus o sursa pentru The Sun.

Potrivit surselor, Sharon si Ozzy nu s-au mai vazut de mai bine de trei saptamani, iar, recent, s-au mutat in locuinte aflate la o distanta de trei kilometri una de cealalta - Sharon a inchiriat un apartament in Beverly Hills Hotel, in timp ce Ozzy sta acum intr-o proprietate inchiriata.

"Sharon si Ozzy au avut numeroase ocazii sa se intalneasca in toata aceasta perioada, insa au ales sa nu o faca", a spus pentru The Sun un prieten al cuplului.

De asemenea, cei doi artisti au fost vazuti de mai multe ori in public fara verighete, astfel ca speculatiile cu privire la divortul lor au devenit si mai numeroase. Acestea au fost alimentate si de o serie de mesaje postate pe site-ul de socializare Twitter de catre fiica celor doi, Kelly: "De ce in fiecare familie din lume exista cate un membru care nu se poate adapta niciodata si este complet nepasator in general?"

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri