Setari Cookie-uri

Campania de prevenire a cersetoriei: Sandwich-ul de la miezul noptii

Pentru o imagine mai buna a Romaniei.

Comunicat de presa:

Irina Mohora, prezentatoarea tv, prin Asociatia Zambetul Ingerilor( A.Z.I.), alaturi de cativa oameni minunati a initiat o campanie mass media (TV si print) numita "Sandwich-ul de la miezul noptii", cu scopul de a preveni si de a combate cersetoria.

Campania are doua tinte. Prima consta in a hrani beneficiarii (cersetorii) si a doua tinta se refera la informarea oamenilor ca de acum inainte exista aceste locuri unde oamenii strazii vor fi hraniti zilnic.

"Prin urmare, indemnul nostru este acela de a nu le mai da bani cersetorilor, ci sa ii trimita catre noi", spune Irina Mohora.

A.Z.I. organizeaza, coordoneaza, intermediaza, colecteaza si distribuie hrana catre cersetori, persoane care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic.

Pentru o imagine mai buna a Romaniei,''A.Z.I.'' impreuna cu Sponsorii organizeaza si coordoneaza un proiect umanitar cu caracter permanent, care are rolul de prevenire a traficului de persoane in vederea cersetoriei!

Citește și:

Societatea trebuie informata, implicata si incurajata sa ia atitudine. Banii nu ajuta, ci doar imbogatesc organizatiile care exploateaza oamenii strazii si ii mutileaza pentru a starni mila si compasiune.

Aceasta campanie nu implica niciun ajutor material sau financiar din partea dumneavoastra. Ajutorul real este prin informare si atitudine. Sprijinul vostru conteaza! Indiferenta doare cel mai tare.

Campania"Sandwich-ul de la miezul noptii" are ca parteneri autoritati ale statului: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Politia Capitalei, Primaria Generala.

"Am infiintat Asociatia Zambetul Ingerilor (A.Z.I.) alaturi de oameni frumosi din dorinta de a face lucruri frumoase. Asa a aparut si campania "Sandwich-ul de la miezul noptii". Scopul este acela de a preveni cersetoria. Alaturi de partenerul nostru, Billa, vom asigura hrana in fiecare zi pentru oamenii strazii, astfel incat acestia sa nu mai aiba pretextul de a cere bani. Este singura campanie care nu cere nimic material sau financiar celor din jur. Este important ca oamenii sa se informeze si sa ia atitudine. Mai exact, sa afle despre demersul nostru, sa transmita mai departe si data viitoare, cand la semafor un cersetor le va bate in geamul masinii, sa nu le mai dea bani si sa ii indrume catre locatiile noastre pentru a-i hrani. Am incredere ca numai impreuna vom reusi sa nu mai incurajam acest fenomen organizat. Uneori banii nu ajuta... sau nu pe cine trebuie. Inainte de a da maruntisul din buzunar cersetorului, ganditi-va de doua ori unde vor ajunge acei bani. De cele mai multe ori acesti oameni nu cersesc de buna voie, ci pentru ca sunt fortati si exploatati de retele de traficanti, o adevarata Mafie! Pe ei ii imbogatim! Imi doresc ca aceasta campanie pe care am initiat-o sa se transforme intr-o miscare sociala si sa realizam ca facem asta si pentru noi, pentru a avea o comunitate mai sigura, mai curata si mai frumoasa! Sistemul social este singurul care poate descuraja traficul de persoane si cersetoria, dar sistemul social suntem noi", declara Irina Mohora.

Citește și:

Evenimentul de lansare a campaniei va avea loc joi, 25 aprilie, ora 18:30, in parcul Herastrau, intrarea Charles du Gaulle.

Personalitati care s-au alaturat si sustin campania noastra - Ambasadorii A.Z.I.: Andrei Nourescu, Jojo-Catalina Grama, Adina Buzatu, Iris, Proconsul, Kripton, Annes, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Eda Marcus, Cristina Soare, Sonia Argint Ionescu, Andreas Petrescu, Jukebox, Jakob Hausmann, Florin Dobre, Raluca Lazarut, Crisa Kyra, Bogdan Vladau, Cristina Soloc, Cristian Samfira, Leonard Doroftei.

Sloganul campaniei : Sandwich-ul de la miezul noptii" - A.Z.I implica-te prin informare!

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.