Setari Cookie-uri

FOTO: Giulia s-a ras pe cap! Vezi cum ii sta!

Evident, Giulia nu putea sa trece cu vederea acest trend

O stii pe Giulia, are, de obicei, gusturi bune. Arata bine, are ochii mari si frumosi, se imbraca binisor. Nu a facut niciodata valuri ca alte colege din breasla, dar este o prezenta decenta.

Ei, fiind femeie, Giulia a simtit nevoia unei schimbari. Si, din acelasi motiv, majoritatea schimbarilor le face in look-ul sau, mai exact in felul in care isi aranjeaza parul. Daca era baiat, era de ajuns sa isi schimbe tricoul, insa acum a fost nevoie de o noua tunsoare!

De la blond cu suvite inchise, la saten... la bruneta si rasape cap! Iata! La asta nu m-as fi asteptat din partea ei: avea si are (ce a mai ramas din el) un par frumos, ce-o fi avut cu el?

Intuind destul de bine reactia fanilor care o urmaresc in retelele sociale, cantareata a adaugat un singur cuvant in descriere: "Boom". Iar reactiile au fost pe masura: unii inca o lauda si o lingusesc, altii sunt intr-adevar socati, altii si-au pastrat cumpatul, zicand "Ce reactionati asa socati? Parul creste... "

Citește și:

Intr-un final, acesta este adevarul: poboaba capilara este in continua crestere, iar o "mica" schimbare este binevenita uneori.

Iata cu era si cum... arata acum. Tie cum iti place mai mult?

Sursa foto interior si prima pagina: Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.