Setari Cookie-uri

Mihai Albu, declaratie socanta. Mesajul cu care a lasat-o masca pe Iulia!

Mihai Albu nu stie ce mai vrea.

Mihai Albu s-a razgandit. Nu vrea sa mai divorteze de Iulia Albu.

Chiar daca a postat un mesaj pe Facebook, in care si-a facut de ras si in care preciza ca vrea sa se desparta de ea cat mai repede, iata ca acesta si-a schimbat parerea. Vrea sa mai dea o sansa casniciei sale.

Designerul face primul pas catre impacare. Acesta a declarat pentru Libertatea ca o vrea pe Iulia inapoi si regreta ca a semnat actele de divort:

Ma simt vinovat ca am acceptat sa divortez, mai ales ca imi e foarte dor de fetita mea, Mikaela. Poate daca nu semnam eu, nici Iulia nu ar fi semnat. Nu mi-e rusine sa recunosc ca undeva, in adancul sufletului, as vrea sa ma impac cu Iulia, sa se intoarca acasa, sa fie lucrurile bine intre noi si sa fim iar o familie. Recunosc, de asemenea, ca mi-e greu sa vin acasa si sa gasesc casa goala. Nu pot sa spun ca sunt bine, pentru ca nu sunt bine si ma doare. Am slabit 8 kilograme in cateva zile, nu-mi vine sa cred ca este atat de greu. Va spun sincer ca regret faptul ca am semnat hartiile de divort”- spune Albu potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.