Setari Cookie-uri

Inna, inselata de iubit cu... Antonia?!

Iubitul Innei, surprins in ipostaze ciudate.

Lucian pare ca-si neglizeaza iubita, Inna, in favoarea celeilalte soliste pe care o reprezinta

Ce bine e sa fii impresar! Asa crede, probabil, si Lucian, cel care se ocupa de doua dintre cele mai importante soliste de la noi, Inna si Antonia. Prima ii este iubita, a doua doar clienta. Cu toate acestea, in ultima vreme, se pare ca Lucian petrece mai mult timp cu Antonia. Saptamana trecuta, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi cand mergeau la distractie, intr-un club bucurestean.

Relatia dintre Inna (26 de ani) si managerul ei, Lucian Stefan Gitita, nu mai este de mult un secret pentru nimeni. Dupa ani de zile in care s-au ascuns de ochii presei si au negat ca intre ei ar exista mai mult decat o relatie profesionala, la sfarsitul anului trecut Inna a recunoscut pentruprima data relatia de iubire dintre ei. In ciuda faptului ca se straduiesc sa pastreze aparentele si pozeaza intr-un cuplu perfect, in ultima vreme intre cei doi nu toate au fost roz, Lucian fiind fotografiat in compania altor domnisoare.

Citește și:

Miercurea trecuta, in jurul orei 23.00, fotoreporterii Click! l-au surprins pe iubitul Innei in timp ce parasea apartamentul in care locuieste si se indrepta catre zona Dorobanti din Capitala. Acesta s-a oprit in fata unei cladiri si a asteptat pe cineva pret de cateva clipe. Misterul a fost deslusit la foarte scurt timp, cantareata Antonia fiind cea care a coborat si s-a urcat in masina lui Lucian, alaturi de o amica. De aici, cei trei au plecat catre clubul Bellagio, unde au avut nevoie de mai bine de zece minute pentru a parca, Lucian dand trei ture in cautarea unui loc liber.

Citeste mai multe detalii + imagini pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.