Setari Cookie-uri

FOTO: Vezi cat de bine seamana Oana Zavoranu cu tatal ei

Vedeta simte lipsa parintelui sau

Cu Oana, una-i calda, alta-i rece. Dupa ce si-a petrecut ultimele doua zile aruncand tot felul de cuvinte grele la adresa lui Pepe, vedeta multilateral talentata pare a fi nostalgica dupa anii copilariei.

Aceasta a postat de pagina ei de Facebook o fotografie in care apare alaturi de tala sau insotita de urmatorul mesaj.

“Pentru cei care ma iubesc din inima,imi trimit mesaje de o sensibilitate rar intalnita,ma sustin neconditionat si ma apara mai aprig decat ar face-o poate o sora sau un frate,va dedic aceasta poza draga sufletului meu,care nu a aparut nicaieri.....consider ca voi,cotofanii si cotofanele mele( asa ii numesc eu pe fanii mei):)))..meritati sa o vedeti primii.... va imbratisez cu dragoste si vreau sa stiti ca sunt bine.... chiar sunt mai bine decat ar fii vrut vreodata sa fiu "aia de ma iubeste de-nebuneste sa moara fetili mele:))).... carora le doresc un sincer:)).."pofta buna":)))).... iar pe voi iubitii si iubitele mele va pupicesc de nu va vedeti:))....LYM,Oana „

Citește și:

Poza a strans sute de aprecieri in cateva minute iar toti fanii s-au declarat uluiti de asemanarea izbitoare dintre Oana si tatal sau.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.