Setari Cookie-uri

Foto: A fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

Multa lume spune ca nu merita acest titlu.

Actrita americana Gwyneth Paltrow a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume de editorii revistei People, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Printre celelalte pretendente la acest titlu, decernat anual de revista People, s-au aflat si actritele Halle Berry, Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence si cantareata Pink.

In pofida victoriei sale, Gwyneth Patrow sustine ca, daca oamenii ar putea sa o vada atunci cand se afla acasa, purtand haine obisnuite, nu ar mai crede ca este o femeie frumoasa.

"Cand stau acasa, port jeansi si tricouri. Nici nu ma machiez", a declarat actrita americana intr-un interviu publicat in cel mai recent numar al revistei People.

In acelasi interviu, Gwyneth spune ca, daca ar purta in casa articole vestimentare elegante, sotul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, ar rade de ea.

Citește și:

Actrita in varsta de 40 de ani a dezvaluit totodata faptul ca fiica ei, Apple, in varsta de opt ani, este deja foarte interesata de moda si ca ii permite sa poarte un machiaj discret in anumite ocazii speciale.

In septembrie 2012, Gwyneth Paltrow - care mai are un fiu, Moses, in varsta de sapte ani - a fost desemnata tot de revista People drept "cea mai eleganta femeie din lume".

Anul trecut, titlul de cea mai frumoasa femeie din lume a revenit cantaretei Beyonce.

Foto: Guliver/ Splash News

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.