Setari Cookie-uri

Iulia si Mihai Albu, din nou impreuna

In familia Albu este numai iubire si pace.

Un divort si cateva neintelegeri nu pot destrama o familie adevarata. Tabloul de ieri, cu fostii soti Albu in parc, cu fetita lor si cu parintii Iuliei, este graitor in acest sens. Cine nu stie ca Iulia si Mihai au divortat ar putea crede ca viata lor de cuplu merge mai bine ca niciodata.

La sfarsitul lunii martie, Iulia (31 de ani) si Mihai Albu (50 de ani) au divortat la notariat, lasand in spate opt ani de casnicie. Fetita lor, Mikaela (3 ani si 5 luni), a ramas in grija fashion-editorului.

Cu toate acestea, designerul de pantofi poate in continuare sa-si vada copila ori cate cate ori pofteste, semn ca relatiile din el si fosta sotie au ramas, in ciuda neintelegerilor din casnicie, foarte bune. Iata si dovada ca acest lucru se intampla. Ieri, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Iulia Albu in parc in zona mall-ului Baneasa, inainte de pranz, impreuna cu parintii ei si cu Mikaela. Dupa cateva minute, acestora li s-a alaturat si Mihai Albu.

Citește și:

Designerul s-a jucat mai bine de o ora cu fetita lui, s-a plimbat cu ea, a ajutat-o sa mearga cu trotineta. Cei doi s-au simtit foarte bine, iar Iulia n-a vrut sa intervina, asa ca a stat impreuna cu parintii ei pe o banca si au discutat chestiuni de familie.

Mai multe detalii + imagini pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.