Studiu: Ce tip de barbati prefera femeile?

Studiu: Ce tip de barbati prefera femeile?

Momentul adevarului.

Femeile considera ca un "barbat adevarat" este acela care nu se teme de paianjeni si care mananca quiche (o tarta cu branza, n.r.), potrivit unui studiu publicat recent in Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Un procent de 52% dintre femei considera ca un "barbat adevarat" nu ar trebui sa se teama de paianjeni. Se pare insa ca barbatii nu sunt de acord cu aceasta idee, intrucat doar 10% dintre barbatii participanti la acel studiu au impartasit aceasta opinie.

In acest studiu, realizat pe un esantion de 2.000 de persoane, cu scopul de a defini ceea ce inseamna "un barbat adevarat", teama de paianjeni a reprezentat una dintre putinele chestiuni pentru care reprezentantii celor doua sexe au avut opinii diferite.

Potrivit autorilor studiului, barbatii ar trebui sa uite cat mai repede de stereotipul potrivit caruia femeile isi doresc un barbat care arata bine, are un cont mare in banca si conduce un automobil de mari dimensiuni.

Femeile isi doresc, de fapt, un barbat care mananca quiche, care stie sa gateasca si care nu da inapoi in fata "corvezilor" casnice.

Studiul evidentiaza totodata diferentele dintre ceea ce cred barbatii ca reprezinta "barbatul modern" si ceea ce cred femeile despre aceasta.

Femeile cred ca barbatul trebuie sa fie traditional si sa inteleaga ceea ce inseamna sa fii un gentleman.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri