Setari Cookie-uri

Beyonce este insarcinata!

Inca un bebe pentru Lady B.

Cantareata Beyonce este din nou insarcinata, afirma jurnalistii de la site-ul mediatakeout.com, care citeaza o sursa din anturajul vedetei americane, informeaza Mediafax.

Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, se pregatesc sa devina parinti pentru a doua oara, iar informatia a fost confirmata de un angajat al cantaretei.

Aceeasi persoana sustine ca Beyonce este insarcinata in doua luni si ca artista americana permite doar publicarea acelor fotografii "care nu ii arata stomacul", intrucat doreste sa faca ea insasi anuntul oficial atunci cand sarcina va depasi etapa primului trimestru.

Potrivit aceleiasi surse, Beyonce va face acel anunt luna viitoare, la gala BET Awards 2013.

Intr-un interviu acordat de curand pentru ABC News, artista americana a declarat ca isi doreste mai multi copii.

Beyonce Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor '90 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 13 in calitate de artista solo. De asemenea, Beyonce a jucat in filme precum "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Citește și:

Beyonce si Jay-Z s-au cunoscut in 2002, atunci cand au inregistrat impreuna piesa "Cray In Love", pentru primul album solo al cantaretei americane, "Dangerously in Love". Cei doi artisti s-au casatorit in secret pe 4 aprilie 2008 la New York. Fiica lor, Blue Ivy, s-a nascut pe 7 ianuarie 2012.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.