Setari Cookie-uri

Michael Jackson, acuzat DIN NOU de pedofilie

Nici mort nu are liniste.

Coregraful australian Wade Robson a depus o plangere in justitie impotriva cantaretului Michael Jackson, decedat in 2009, pe care il acuza de "abuzuri sexuale asupra unui minor", provocand, miercuri, indignarea mostenitorilor megastarului, care spun ca acele afirmatii sunt "scandaloase si patetice", potrivit Mediafax.

In acea plangere, depusa pe 1 mai de avocatii lui Wade Robson la o instanta din Los Angeles, coregraful australian a solicitat judecatorului sa ii acorde despagubiri, care vor fi colectate din mostenirea lasata de Michael Jackson, informeaza AFP.

In 2005, intr-un proces precedent, Wade Robson declarase ca artistul nu l-a atins niciodata pe vremea cand locuia, in adolescenta, la ferma celebrului cantaret american.

"Michael Jackson era un monstru si in inima sa orice persoana normala stie acest lucru", a declarat avocatul reclamantului, Henry Gradstein, intr-un comunicat in care se afirma ca Wade Robson a suferit o cadere nervoasa anul trecut.

Citește și:

"A suferit acea cadere nervoasa din cauza stresului si a traumatismului sexual la care a fost supus pe durata a sapte ani, in copilarie. A suferit de pe urma spalarii pe creier practicate de un pradator sexual pana cand acea povara l-a strivit", a adaugat Henry Gradstein.

In replica la aceste acuzatii, Howard Weitzman, unul dintre avocatii mostenitorilor lui Michael Jackson, a spus: "Afirmatia lui Wade Robson este scandaloasa si patetica. Este un barbat tanar care a depus marturie cel putin de doua ori sub juramant pana acum, in ultimii 20 de ani, si a spus in numeroase interviuri ca Michael Jackson nu i-a facut absolut nimic care sa fie considerat nepotrivit".

"Astazi, la aproape patru ani de la moartea lui Michael, a fost facuta aceasta afirmatie trista si putin credibila. Suntem convinsi ca tribunalul o va considera asa cum este ea de fapt", a mai spus acesta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.